Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 (400 g) omenaa
- 1 porkkana
-
150 g
Valio Turunmaa® juustoaValio Turunmaa® on perinteinen, hieno suomalainen kermajuusto. Tämän tyylistä kermajuustoa valmistettiin Lounais-Suomen kartanoissa jo 1800-luvun…
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 1 pieni punasipuli
- ripaus chilijauhetta
- ½ tl kuminaa
- ⅓ tl inkivääriä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike: Hienonna kumina morttelissa. Hienonna myös punasipuli aivan pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa
- Juuri ennen tarjoilua: raasta omenat ja porkkana karkeimmalla raastimen terällä. Leikkaa juusto aivan pieniksi kuutioiksi. Lisää raasteeseen juustokuutiot ja kastike
- Tarjoa alkuruokasalaattina tai viilentävänä lisäkkeenä intialaisten ruokien kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
101 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- chilijauhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.