Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl kaakaojauhetta, esim. Van Houten
- 1 rkl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneliValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 200 g tuoreita luumuja
- 2 (200 g) hapahkoa omenaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota kerma. Yhdistä kaakaojauhe ja sokeri. Lisää kermavaahtoon siivilän läpi. Sekoita joukkoon rahka.
- Poista luumuista kivet. Paloittele pieniksi kuutioiksi.
- Raasta omenat karkealla raastinterällä.
- Sekoita hedelmät rahkavaahtoon kevyesti nostellen.
- Tarjoa isosta tarjoilumaljasta tai annosmaljoista. Koristele halutessasi suklaarouheella, paahdetuilla manteleilla tai suklaarusinoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
9,6 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.