Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1¼ dl esikypsytettyjä, rikottuja ohrasuurimoita
- 2-3 (300 g) omenaa
- ½ tl suolaa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
-
1 l
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
Voit kokeilla myös:Tarjoiluun
- 2 tl kanelia
-
0 kg
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa suurimot vähintään 2 litran vetoiseen uunivuokaan. Lisää kuoritut, raastetut omenat, suola ja hunaja. Lisää maito. Sekoita.
- Kypsennä 175 asteessa uunin alaosassa n. 2 h. Sekoita puuroa kypsennyksen ensimmäisen tunnin aikana 2 - 3 kertaa. Anna puuron vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.
- Tarjoa kanelin ja maidon tai marjakeiton kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 84 kcalProteiini 2,7 gHiilihydraatti 11,3 gRasva 2,9 gTyydyttynyt rasva 1,7 gRavintokuitu 0,9 gSuola 0,3 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.