
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 6 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 3 isoa (n. 600 g) hapahkoa omenaa
- 1 iso (150 g) punainen paprika
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- suolaa
- 6 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 3 isoa (n. 600 g) hapahkoa omenaa
- 1 iso (150 g) punainen paprika
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- ½ pussia (à 150 g) Valio AURA® murua
- suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio, paloitellut omenat ja paprika. Keitä n. 15 min.
- Lisää ruokakerma ja AURA muru. Soseuta sauvasekoittimella.
- Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä.
- Tarjoa alkukeittona paahtoleivän kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.