Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
litraa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 l vettä
- 2 l (2,5 kg) raparperia paloiteltuna
- 2 kanelitankoa
- 3 dl fariinisokeria
- 3 dl sokeria
-
2 l
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 0 kg murunen hiivaa
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta vesi. Lisää joukkoon raparperit ja kanelitangot. Keitä miedolla lämmöllä n. 20 min.
- Siivilöi mehu isoon kattilaan tai ämpäriin. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja sokeri. Kun sokerit ovat sulaneet, lisää omenatäysmehu.
- Murenna hiiva kädenlämpöiseen juomaan, sekoita. (Huom! Käytä hiivaa aivan pieni määrä, 2 nuppineulan pään kokoista palaa.) Peitä astia ja jätä huoneenlämpöön vuorokaudeksi.
- Siivilöi sideharson läpi ja pullota. Laita jääkaappiin. Sima valmistuu muutamassa päivässä riippuen jääkaapin lämpötilasta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
0,3 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- murunen hiivaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.