Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h 10 min
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
limppua
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 50 g hiivaa
- 1 dl omenahilloa
- 2 tl suolaa
- ½ dl siirappia
- 1 rkl jauhettua anista
- 11 dl hiivaleipävehnäjauhoja
- 1 dl kaljamaltaita
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Voiteluun
- 0 kg siirappivettä
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon
- Lisää joukkoon omenahillo ja mausteet.
- Alusta taikinaan jauhot, maltaat ja pehmeä voi.
- Kohota taikina kaksinkertaiseksi.
- Leivo taikinasta kaksi pyöreää leipää. Kohota pellillä leivinliinalla peitettynä.
- Paista 175 asteessa n. 40 min.
- Voitele lämpiminä siirappivedellä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
241 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
38,3 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- siirappivettä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.