Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 dl sushiriisiä
- 1 tlk (150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 2 rkl Chili-seesamimajoneesia
- 1 Merileväarkki
- 0 kg seesaminsiemeniä, mustia ja vaaleita
Lisäksi
- 0 kg soijakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Keitä ja mausta sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valuta tonnikala. Sekoita joukkoon majoneesi.
- Jaa riisi kostutetuin käsin 12 tiiviiksi palloksi. Jätä hieman riisiä sivuun.
- Tee riisipallojen keskelle syvennys. Jaa täyte syvennyksiin. Kääntele sushiriisiä täytteen päälle siten, että täyte peittyy. Ota tarvittaessa sivuun säästettyä riisiä avuksi.
- Muotoile pallot kolmion muotoon.
- Leikkaa merileväarkki kuudeksi suikaleeksi. Leikkaa suikaleet kahteen osaa. Taita suikale kolmion pohjalle. Kasta kolmion sivut seesaminsiemenissä.
- Nauti sellaisenaan tai soijakastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
316 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
53,7 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- seesaminsiemeniä
- soijakastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.