Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni220°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
laskiaispullaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 50 g hiivaa
-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 1½ tl suolaa
- 1 rkl kardemummaa
- 14-16 dl (n. 1 kg) vehnäjauhoja
-
150-200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Voit kokeilla myös:- 150-200 g Valio Oivariini® rasvaa
Voiteluun ja pinnalle
- 0 kg kananmunaa
- 0 kg raesokeria ja/tai mantelirouhetta
Täyte
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 0 kg mantelimassaa
- 0 kg mansikkahilloa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
- Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Alusta loput jauhot taikinaan. Lisää viimeisenä huoneenlämpöinen, pehmeä voi.
- Anna taikinan kohota liinalla peitettynä vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
- Leivo taikinasta isoja pullia (raakapaino à 80 - 90 g). Kohota ne hyvin pellillä liinan alla.
- Voitele pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria ja/tai mantelirouhetta.
- Paista pullia uunin keskitasolla 220 asteessa n. 10 - 12 min tai kunnes pullat ovat kauniin värisiä ja kypsiä.
- Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Mausta sokereilla.
- Halkaise jäähtyneet pullat. Täytä ne mantelimassasiivuilla, mansikkahillolla sekä kermavaahdolla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 294 kcalProteiini 7 gHiilihydraatti 41,9 gRasva 10,5 gTyydyttynyt rasva 5,7 gRavintokuitu 1,7 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- kananmunaa
- raesokeria
- mantelimassaa
- mansikkahilloa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.