Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaBLT leivät (bacon, lettuce & tomato)
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 1 (200 g) pihvitomaattia
- 4 viipaletta maalaisleipää, esim Fazer
-
n. 3 rkl (45 g)
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ prk (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 8 salaatinlehteä
Jaa resepti
Ohje
- Paista pekoniviipaleet rapeiksi pannulla.
- Viipaloi tomaatti.
- Paahda leipäviipaleet paistinpannulla, voitele leivät voilla. Jos paahdat leivät uunissa (muutama min grillivastuksen alla), voitele leivät ennen uuniin laittamista.
- Levitä leiville tuorejuusto. Rakenna leivät perinteisesti päällystäen ne pekonilla, salaatilla ja tomaatilla. Voit myös tehdä niistä kerrosleivät (kuvassa), jotka leikataan puoliksi.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
19,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.