
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 myskikurpitsa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Lisäksi
- 100 g lehtikaalia
- 1 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 1 punainen chilipalko
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 myskikurpitsa
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
Lisäksi
- 100 g lehtikaalia
- 1 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 1 punainen chilipalko
Kastike
- 2 dl Valio turkkilaista jogurttia
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise ja kuori kurpitsa. Poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi. Asettele viipaleet uunipellille tai uunivuokaan.
- Valuta pinnalle rasva. Paista uunissa 250 asteessa 20 min. tai kunnes kurpitsat saavat vähän väriä.
- Revi lehtikaali kulhoon ja lisää joukkoon oliiviöljy sekä suola. Sekoita tai puristele käsin sekaisin. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Laita pelti kurpitsojen kanssa uuniin 5 minuutiksi. Valmiit lehtikaalisipsit ovat rapeita ja saaneet hieman väriä.
- Paahda pähkinöitä kuivalla kuumalla pannulla ja viipaloi chili.
- Sekoita jogurtti ja murusteltu salaattijuusto keskenään. Levitä kastike laakealle tarjoiluastialle.
- Kokoa päälle paahtuneet kurpitsat, lehtikaalisipsit, pähkinät ja chili.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.