Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni180°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg maa-artisokkia
- 1 varsi tuoretta rosmariinia
- ½ tl suolaa
- ½ sitruunan mehu
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Lisäksi
-
½-1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Pese maa-artisokat puhtaaksi juuriharjalla. Halkaisen isoimmat yksilöt. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle.
- Ripottele pintaan rosmariinin lehdet ja suola sekä purista sitruunan mehu. Levitä pinnalle myös Oivariini.
- Paahda uunissa 180 asteessa n. 50 min. kunnes saavat väriä pintaan ja tuntuvat sisältä pehmeiltä.
- Tarjoile paahdetut lämpimät maa-artisokat dippikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
6,9 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
3,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.