Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Paahdettu muruseos jogurtille

Paahdettua muruseosta voi tarjota muun muassa jogurtin kanssa, marjojen ja vaniljakastikkeen kera tai jäätelöannosten päällä.

Paahdettu muruseos jogurtille
Paahdettu muruseos jogurtille

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl kuorittuja manteleita ja/tai cashewpähkinöitä
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ tl kanelia
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Ohje

  1. Hienonna mantelit ja pähkinät veitsellä karkeaksi rouheeksi. Laita kulhoon kuivat ainekset ja pehmeä tai sulatettu voi. Nypi murumaiseksi seokseksi. Ripottele leivinpaperille uunipellille.
  2. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 7 min. Jäähdytä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 493 kcal
Proteiini 9,5 g
Hiilihydraatti 54,5 g
Rasva 25,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 4,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search