Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso (n. 600 g) bataatti
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 pkt (170 g) pekonia
-
½ prk (à 200 g)
Valio kermaviilidippiä AmericanMaailma ei ole vielä valmis, mutta dippi on. Valio kermaviilidippi American on aina valmiina rentoon…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori bataatti, leikkaa isohkoiksi kuutioiksi. Laita uunivuokaan. Hiero pintaan Oivariini ja mausteet.
- Leikkaa pekonit suikaleiksi ja ripottele bataattien joukkoon.
- Paista uunin ylä-/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min. Kääntele bataatteja muutaman kerran paistamisen aikana.
- Valuta kypsien, rapsakoiden bataattien päälle dippikastiketta.
- Tarjoa paistetun broilerin tai kalan lisäkkeenä tai pikkuruokana sellaisenaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
14,5 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.