
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 iso (n. 600 g) bataatti
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 pkt (170 g) pekonia
-
½ prk (à 200 g)
Valio kermaviilidippiä AmericanMaailma ei ole vielä valmis, mutta dippi on. Valio kermaviilidippi American on aina valmiina rentoon…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori bataatti, leikkaa isohkoiksi kuutioiksi. Laita uunivuokaan. Hiero pintaan Oivariini ja mausteet.
- Leikkaa pekonit suikaleiksi ja ripottele bataattien joukkoon.
- Paista uunin ylä-/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min. Kääntele bataatteja muutaman kerran paistamisen aikana.
- Valuta kypsien, rapsakoiden bataattien päälle dippikastiketta.
- Tarjoa paistetun broilerin tai kalan lisäkkeenä tai pikkuruokana sellaisenaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
14,5 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.