Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kesäkurpitsa
- 250 g kukkakaalia
- 250 g broccoliineja
- 3 punasipulia
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl mustapippuria
- ½ tl suolaa
Tahinijogurtti
-
1½ dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl tahinia
- 1 rkl sitruunamehua ja sitruunan kuori
- ½ tl sumakkia
- ripaus cayennepippuria
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese tarvittaessa kasvikset. Viipaloi kesäkurpitsa kukkakaalit. Kuori ja lohko sipuli.
- Lisää voi ja mausteet kasvisten joukkoon. Sekoita.
- Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa n. 20 min.
- Sekoita jogurtti ja muut kastikkeen ainekset. Lusikoi paahtuneiden kasvisten pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
79 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- cayennepippuria
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.