Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 perunaa
- 3 porkkanaa
- 2 punasipulia
- 1 palsternakka
- 3 punajuurta
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl vaaleaa siirappia
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg tuoretta rosmariinia
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja kuori juurekset tarvittaessa. Leikkaa suurin piirtein samankokoisiksi lohkoiksi, tikuiksi tai paloiksi.
- Levitä juurekset uunipellille. Valuta päälle öljy ja siirappi. Ripottele suola ja rouhi mustapippuria. Riivi rosmariinin lehtiä ja ripottele niitä kauttaaltaan juuresten päälle.
- Paista uunin keski- / yläosassa 200 asteessa 15 min.
- Lisää pellille murusteltu Nyhkökaura ja kääntele juureksia lastalla.
- Paista vielä 15 min tai kunnes juurekset ovat kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta rosmariinia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.