Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 vehnätortillaa
-
1 rasiaa (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
200 g
naudan paahtopaistiaVoit kokeilla myös:
- 1 prk (290/160 g) grillattua munakoisoa marinadissa
- 100 g marinoitua punasipulia
- 1 punainen paprika
- 1 ruukku friseesalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Voitele tortillat tuorejuustolla.
- Asettele muut raaka-aineet tasaisesti kerroksittain tortillan päälle. Jätä tortillan uloin reuna n. 3 cm:n matkalta ilman täytteitä.
- Kääri tiukaksi rullaksi sisäreunasta aloittaen. Leikkaa "tyhjät" päädyt pois. Jaa rulla viiteen osaan.
- Tarjoa suolaisena suupalana buffet-pöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 121 kcalProteiini 7,8 gHiilihydraatti 10,1 gRasva 5,3 gTyydyttynyt rasva 2,3 gRavintokuitu 1 gSuola 0,3 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.