Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
13 h
Yhteensä
13 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.15
tähteä viidestä
20 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMantelibrownie
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 150 g mantelimassaa
- 2 kananmunaa
- 3 rkl kaakaojauhetta
Täytteet
-
2½ dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 200 g taloussuklaata
- 200 g valkosuklaata
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
Koristeluun
- 2 dl (200 g) suklaakastiketta
- 0 kg suklaamunia ja makeisia
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja mantelimassa vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen hyvin vatkaten. Siivilöi vaahtoon kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla pohjustettuun ja voideltuun Ø 20 cm irtopohjavuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä.
- Vaahdota kerma. Sulata taloussuklaa ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoitellen, varo polttamasta.
- Sekoita suklaa sähkövatkaimella yhteen rasialliseen tuorejuustoa. Nostele lopuksi joukkoon puolet kermavaahdosta. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta.
- Valmista valkosuklaatäyte samaan tapaan kuin suklaatäyte. Levitä täyte vuokaan ja tasoita pinta. Peitä hyvin kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta, käytä veistä tai pientä palettilastaa apuna. Jos reunoihin jää epätasaisuutta, saat tasoitettua sen pyöräyttämällä kakun reunan ympäri kuumalla veitsellä .
- Laita suklaakastike pursotuspussiin ja pursota reunavalumat varoen kakun yläraunasta. Pursota loppu kuorrute kakun päälle ja levitä tasaiseksi.
- Koristele kakku suklaamunilla ja suklaamakeisilla. Mikäli haluat kakusta gluteenittoman, älä käytä koristelussa keksiä sisältäviä patukoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
379 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
25,8 g
Rasva
27,7 g
Tyydyttynyt rasva
14,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaamunia ja makeisia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.