
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
uunipannullinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 7½ dl vehnä- tai pizzajauhoja
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 1½ tl suolaa
- 4 dl vettä
- 1 dl oliiviöljyä
Täytteet
-
2 prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 250 g mausteista raakamakkaraa esim. lammasmakkaraa
- 200 g tuoretta, vihreää parsaa
-
½ pala (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 3 vartta tuoretta rosmariinia
Lisäksi
- rucolan lehtiä
- 7½ dl vehnä- tai pizzajauhoja
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- 1½ tl suolaa
- 4 dl vettä
- 1 dl oliiviöljyä
Täytteet
- 2 prk (à 150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
- 1 pussi (150 g) Valio Juustomestarin cheddar raastetta
- 250 g mausteista raakamakkaraa esim. lammasmakkaraa
- 200 g tuoretta, vihreää parsaa
- ½ pala (à 170 g) Valio AURA® juustoa
- 3 vartta tuoretta rosmariinia
Lisäksi
- rucolan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kulhoon jauhot, kuivahiiva ja suola. Sekoita. Lisää päälle 41-asteinen vesi.
- Vaivaa taikinaa kunnolla n. 5 min, kunnes se on kimmoisa ja irtoaa kulhon reunoista.
- Lisää joukkoon oliiviöljystä puolet. Vaivaa vielä hetki.
- Anna taikinan kohota peitettynä vedottomassa paikassa n. 1 h.
- Levitä loput oliiviöljystä uunipannulle. Taputtele taikina uunipannulle. Levitä pinnalle crème fraîche, valkosipuli sekä juustoraaste. Purista raakamakkaroista sisukset pizzan päälle. Poista parsoista puiseva tyviosa ja halkaise parsat jos ovat kovin paksuja. Levitä parsat pizzalle. Murustele pinnalle AURA ja tuoretta rosmariinia.
- Paista uunissa 250 asteessa n. 20 min. Viimeistele valmis pizza rucolalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
245 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
17,1 g
Rasva
14,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
3,8 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.