Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g karitsan sisäfileetä
Marinadi
- ½ dl rypsiöljyä
- 3 rkl sitruunamehua
- 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
- 1 tl kuivattua timjamia
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
Salaatti
- 1 pussi (200 g) salaattisekoitusta
- 1 ruukku villirucolaa
- 1 rasia (250 g) keltaisia kirsikkatomaatteja
- 1 punasipuli
- 150 g fetajuustoa
Salaatinkastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl hunajaa
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
Minttu-jogurttikastike
- 1 ruukku tuoretta minttua
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- ¼ tl suolaa
Lisäksi
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaa paistamiseenValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa liha kalvottomaksi. Sekoita marinadin ainekset. Laita liha marinoitumaan vähintään muutamaksi tunniksi jääkaappiin. Nosta liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.
- Yhdistä minttu-jogurttikastikkeen ainekset kulhossa, soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Voit halutessasi hienontaa mintun myös veitsellä. Siirrä kastike kylmään maustumaan.
- Levitä salaattisekoitus ja rucola tarjoiluastialle. Huuhtele ja halkaise tomaatit. Kuori ja viipaloi sipuli. Murenna feta. Yhdistä kaikki salaatin ainekset. Sekoita salaatinkastikkeen ainekset ja valuta kastike salaatin joukkoon.
- Paista lihoja kuumalla pannulla rasvassa noin 1 minuutti/puoli. Voit myös grillata lihan. Anna lihan vetäytyä hetki folion alla ennen viipalointia. Halutessasi rouhaise pinnalle suolaa.
- Viipaloi liha salaatin pinnalle. Tarjoa salaatti minttu-jogurttikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
144 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.