Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
viipaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 100 g (1,5 dl) hasselpähkinärouhetta
- 125 g (2,5 dl) kuivattuja, pehmeitä aprikooseja kuutioina
-
1 dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ja korppujauhota 1,8 litran rengasvuoka.
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat seokseen yksitellen hyvin vatkaten.
- Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita 1/2 dl jauhoseoksesta pähkinöiden ja aprikoosien kanssa.
- Lisää pähkinä-aprikoosiseos vuoroin jauhoseoksen ja kerman kanssa kakkutaikinaan.
- Paista kakku 175 asteessa 50 - 55 min tai kunnes kypsä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
379 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
38,2 g
Rasva
21,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.