Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 kananmunaa
- 3 dl fariinisokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl piparkakkumaustetta
- 1 dl suklaarouhetta
- 1 dl hasselpähkinärouhetta
Kostutus
-
1½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Kuorrutus
- 200 g taloussuklaata
-
1 dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 0 kg hasselpähkinärouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi, jäähdytä. Lisää kerma ja maito voihin. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään
- Sekoita kuivia aineita muna-sokerivaahtoon vuorotellen voi-kermaseoksen kanssa. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
- Paista 200 asteessa n. 20 min. Jäähdytä.
- Kostuta torttu ja anna vetäytyä hetki. Paloittele suklaa ja laita kerman kanssa kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen 3 - 4 min. Kaada kuorrutus kuumana tortulle. Koristele pähkinärouheella ennen kuin pinta kuivuu.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
345 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
38,2 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hasselpähkinärouhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.