
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 kananmunaa
- 3 dl fariinisokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl piparkakkumaustetta
- 1 dl suklaarouhetta
- 1 dl hasselpähkinärouhetta
Kostutus
-
1½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Kuorrutus
- 200 g taloussuklaata
-
1 dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- hasselpähkinärouhetta
Pohja
- 200 g Valio voita
- 1 dl Valio Keittiön kevytkermaa
- 1 dl Valio kevytmaitoa
- 3 kananmunaa
- 3 dl fariinisokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl piparkakkumaustetta
- 1 dl suklaarouhetta
- 1 dl hasselpähkinärouhetta
Kostutus
- 1½ dl Valio kevytmaitoa
Kuorrutus
- 200 g taloussuklaata
- 1 dl Valio Keittiön kevytkermaa
Pinnalle
- hasselpähkinärouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi, jäähdytä. Lisää kerma ja maito voihin. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet keskenään
- Sekoita kuivia aineita muna-sokerivaahtoon vuorotellen voi-kermaseoksen kanssa. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
- Paista 200 asteessa n. 20 min. Jäähdytä.
- Kostuta torttu ja anna vetäytyä hetki. Paloittele suklaa ja laita kerman kanssa kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen 3 - 4 min. Kaada kuorrutus kuumana tortulle. Koristele pähkinärouheella ennen kuin pinta kuivuu.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
345 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
38,2 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hasselpähkinärouhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.