Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 25 min
Yhteensä
2 h 55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
250 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2½ dl fariinisokeria
- 3 kananmunaa
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl jauhettua inkivääriä
- 1 tl kanelia
- 1 tl kardemummaa
- 1 rkl leivinjauhetta
- 2 hapahkoa omenaa raastettuna
- 1 porkkana raastettuna
Täyte
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 1½ dl pähkinärouhetta esim. pekaani, pistaasi, cashew
- ripaus sormisuolaa
Kuorrutus
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- 0 kg syötäviä kukkia
- 0 kg pähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Vatkaa joukkoon huoneenlämpöiset munat yksitellen.
- Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi muna-sokeri-rasvavaahtoon. Sekoita kevyesti tasaiseksi.
- Sekoita lopuksi joukkoon raastetut omenat ja porkkana.
- Kaada taikina kahteen leivinpaperilla pohjustettuun Ø 20 cm:n irtopohjavuokaan. Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 25 min.
- Anna pohjien jäähtyä.
- Sekoita kreemin joukkoon rouhitut pähkinät ja ripaus sormisuolaa.
- Levitä pähkinäkreemi kakkupohjien väliin.
- Vaahdota tuorejuusto ja kerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä kakun pinnalle ja raunoille. Koristele syötävillä kukilla ja pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
316 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
28 g
Rasva
20,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- syötäviä kukkia
- pähkinöitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.