Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 1 kg) kokonainen nieriä
- 1 rkl sormisuolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 sitruuna viipaleina
- 1 ruukku tuoretta timjamia
- 1 ruukku tuoretta tilliä
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
Jaa resepti
Ohje
- Viillä muutama viilto varovasti kalan molempiin kylkiin.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Täytä kala sitruunalla, timjamin- ja tillinoksilla. Lisää myös kalan kylkiviiltoihin sitruunaviipaleet.
- Aseta kala uunivuokaan leivinpaperin päälle ja lisää voi ja valkoviini.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min tai kunnes kala on kypsää.
Liemi
- Ota uunivuoasta liemi kattilaan, kiehauta se ja suurusta maizenalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
0,4 g
Rasva
14,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.