Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 porkkana
- 1 paprika
- 150 g vihreitä papuja
-
1 pkt (215 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MarrakeshMaukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Marokon Marrakeshiin! Pakkauksen mukana tuleva…
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1½ tl kurkumaa
- ½ tl suolaa
- 7 dl keitettyä pitkäjyväistä riisiä
- 2 kevätsipulin varsia hienonnettuna
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1 rkl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa porkkana ja paprika pieneksi kuutioksi. Leikkaa neulapavut puoliksi.
- Kuumenna maustekastike pannulla. Lisää Nyhtökaura, porkkana, paprika ja pavut. Paista muutaman minuutin ajan, kunnes kasvikset hieman kypsyvät.
- Siirrä kasvikset ja Nyhtökaura pannun reunoille. Lisää öljy, kurkuma ja suola pannun keskelle. Lisää riisi ja kääntele sekaisin. Paista riisiä ja kasviksia muutaman minuutin ajan, kunnes riisi on kauttaaltaan kuumaa.
- Kääntele joukkoon sipuli, persilja ja sitruunanmehu.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
17,4 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.