Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 10 min
Yhteensä
2 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.3
tähteä viidestä
20 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g naudanpaistia sisä- tai paahtopaistia
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 dl vettä, pannun huuhteluun
- 4 dl lihalientä
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl suolaa
Suurus
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- 2 rkl vehnäjauhoja
Lisäksi
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön n. ½ h ennen paistamista. Kuori sipulit ja porkkanat. Hienonna sipulit ja leikkaa porkkanat reiluiksi paloiksi.
- Kuutioi liha ja ruskista parissa erässä pannulla. Lisää sipulit ja porkkanat lihojen joukkoon ensimmäisen paistoerän lopussa hetkeksi ja siirrä pataan. Kaada pannulle vähän vettä (n. 1 dl) ja lisää huuhteluliemi pataan. Paista toinen erä lihaa ja huuhtele taas pannu samoin.
- Kuumenna pata kiehuvaksi ja lisää lihaliemi, laakerinlehdet ja suola. Peitä kannella ja anna kypsyä miedolla lämmöllä n. 2 h, kunnes liha on mureaa. Lisää tarvittaessa vähän vettä.
- Vatkaa vehnäjauhot pippurikermaan tasaiseksi seokseksi. Lisää suurus kiehuvaan pataan ja anna hautua vielä n. 10 min.
- Tarjoa palapistin kanssa keitettyjä perunoita tai perunasosetta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.