
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h 10 min
Yhteensä
2 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 700 g naudanpaistia sisä- tai paahtopaistia
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 dl vettä, pannun huuhteluun
- 4 dl lihalientä
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl suolaa
Suurus
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- 2 rkl vehnäjauhoja
Lisäksi
- tuoretta persiljaa
- 700 g naudanpaistia sisä- tai paahtopaistia
- 2 sipulia
- 2 porkkanaa
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 dl vettä, pannun huuhteluun
- 4 dl lihalientä
- 2 laakerinlehteä
- 1 tl suolaa
Suurus
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
- 2 rkl vehnäjauhoja
Lisäksi
- tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön n. ½ h ennen paistamista. Kuori sipulit ja porkkanat. Hienonna sipulit ja leikkaa porkkanat reiluiksi paloiksi.
- Kuutioi liha ja ruskista parissa erässä pannulla. Lisää sipulit ja porkkanat lihojen joukkoon ensimmäisen paistoerän lopussa hetkeksi ja siirrä pataan. Kaada pannulle vähän vettä (n. 1 dl) ja lisää huuhteluliemi pataan. Paista toinen erä lihaa ja huuhtele taas pannu samoin.
- Kuumenna pata kiehuvaksi ja lisää lihaliemi, laakerinlehdet ja suola. Peitä kannella ja anna kypsyä miedolla lämmöllä n. 2 h, kunnes liha on mureaa. Lisää tarvittaessa vähän vettä.
- Vatkaa vehnäjauhot pippurikermaan tasaiseksi seokseksi. Lisää suurus kiehuvaan pataan ja anna hautua vielä n. 10 min.
- Tarjoa palapistin kanssa keitettyjä perunoita tai perunasosetta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.