Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Palermon pasta

Palermon pasta on kouluruokien suosikki, jonka alkuperä on Lahdessa. Ohje voitti oikeutetusti kouluruokakilpailun vuosituhannen taitteessa. Klassikoiden tapaan ohjeesta on sittemmin tehty monenlaisia versioita ja tässä yksi helppo ja nopea sovellus. Pastassa maistuu broileri, kermainen currykastike ja tuore rakuuna.

Palermon pasta
Palermon pasta

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 350 g broilerin fileesuikaleita
  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1-2  valkosipulin kynttä
  • 250 g pastaa
  • 1 prk (3 dl)
    Valio kermaista currykastiketta
    Valio kermainen currykastike on käyttövalmis curryn makuinen kastike, joka maistuu koko perheelle esimerkiksi kanan, kalan…
    Valio kermainen currykastike 3 dl laktoositon
  • 1 pussi (150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste
  • 1 rkl tuoretta rakuunaa

Ohje

  1. Paista broilerin fileesuikaleet voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, säästä 1 dl keitinvettä kermapurkin huuhteluun.
  3. Lisää currykastike pannulle, huuhtele purkki keitinvedellä ja kaada seos pannulle. Lisää juustoraaste ja kuumenna, kunnes se sulaa.
  4. Lisää pasta ja rakuuna pannulle. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 204 kcal
Proteiini 12,2 g
Hiilihydraatti 18,2 g
Rasva 8,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search