Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 l
Valio Kiehu® maitojuomaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 dl perunasuurimoita, Helmi
- ½ tl suolaa
Pinnalle
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ripaus sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.
- Kuumenna maitojuoma kiehuvaksi. Ripottele perunasuurimot kiehuvaan nesteeseen samalla sekoittaen. Oleellista on, että maitojuoma on kiehuu.
- Keitä 10 min. Sekoita muutamia kertoja keittämisen aikana. Mausta puuro suolalla. Nosta liedeltä.
- Anna puuron tekeytyä kannen alla n. 10 min ennen tarjoilua.
- Tarjoa voisilmän ja sokeriripauksen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
16,3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.