Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g palsternakkaa
- 2 (350 g) perunaa, esim. van Gogh tai Rosamunda
-
½-1 pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioitaVoit kokeilla myös:
- 1 iso sipuli
- 15 dl vettä
- 2 liha-juuresliemikuutiota
- 1 pkt (200 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele palsternakat ja perunat. Keitä ne ja sipuli liha-juuresliemessä (, tarkasta tarvittaessa gluteenittomuus) kypsiksi, n. 15 min.
- Soseuta sauvasekoittimella. Lisää sulatejuusto nokareina. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto sulaa. Lisää hienonnettu persilja.
- Tarvittaessa soseuta keittoa vielä sauvasekoittimella, että sen rakenteesta tulee tasainen ja kuohkea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 49 kcalProteiini 2,1 gHiilihydraatti 3,9 gRasva 2,4 gTyydyttynyt rasva 1,3 gRavintokuitu 1,2 gSuola 0,7 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.