
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 170 g pekonia
- 50 g lehtikaalia
- 500 g peruna-sipulisekoitusta pakaste
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1½ dl vettä
Viimeistelyyn
- tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi pekoni. Huuhtele lehtikaali, poista kova lehtiruoti ja revi pieneksi. Ruskista pekonit paistinpannulla ja lisää loppuvaiheessa lehtikaali. Lisää pannulle myös peruna-sipulisekoitus ja mausta.
- Lisää joukkoon crème fraîche sekä vesi. Pyörittele sekaisin.
- Anna kypsyä poreillen kannen alla n. 15 min. Sekoita välillä.
- Viimeistele lehtipersiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
7,9 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.