
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pannusilli
- 1 (200 g) kokonainen silli
- 2 tl vehnäjauhoja
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 punasipuli
- 1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa + vettä
- mustapippuria myllystä
- 50 g (1,5 dl) vihreitä oliiveja
- 1 rkl punaviinietikkaa
Paahdetut yrttiperunat
- 750 g perunaa
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 rkl kuivattua yrttiseosta provencale
- 1½ tl suolaa
- 2-3 valkosipulinkynttä
Yrttikastike
-
1 prk (200 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 2 tl kuivattua yrttiseosta provencale
- ripaus suolaa
Pannusilli
- 1 (200 g) kokonainen silli
- 2 tl vehnäjauhoja
- 25 g Valio voita
- 1 punasipuli
- 1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa + vettä
- mustapippuria myllystä
- 50 g (1,5 dl) vihreitä oliiveja
- 1 rkl punaviinietikkaa
Paahdetut yrttiperunat
- 750 g perunaa
- 25 g Valio voita
- 1 rkl kuivattua yrttiseosta provencale
- 1½ tl suolaa
- 2-3 valkosipulinkynttä
Yrttikastike
- 1 prk (200 g) Valio Arki® crème fraîchea
- 2 tl kuivattua yrttiseosta provencale
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat hyvin, paloittele tarvittaessa pienemmiksi. Hiero pintaan mausteet ja sulatettu voi. Paista uunissa 200 asteessa n. 1h, kunnes kypsiä ja rapsakoita.
- Leikkaa sillistä kaksi filettä. Jauhota sillit, paista voissa rapeiksi. Lisää viipaloitu sipuli ja tomaattimurska pannulle. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä ja lisää sekin pannulle. Anna hautua keskilämmöllä 15 min. Lisää oliivit.
- Sekoita yrttikastike.
- Tarjoa silli perunoiden ja yrttikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.