Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (170 g) pekonia
- ½ ranskanleipää, kuivahtanutta
- 1 pieni sipuli
- 6 kypsää tomaattia
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 15 mustia oliiveja
- 10 varrellisia kapriksia
- 125 g mozzarellaa
- ½ dl tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pekoni paloiksi. Laita kuivaan pannuun ja kuumenna. Lisää isoiksi kuutioiksi leikattu leipä ja viipaloitu sipuli. Paista, kunnes leipä rapeutuu.
- Leikkaa puolet tomaateista pieniksi kuutioiksi. Lisää ne pannulle. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa loput tomaatit isoiksi paloiksi. Puolita oliivit ja kaprikset. Kuutioi juusto. Lisää pannulle ja pyörittele, kunnes ainekset lämpenee.
- Hienonna basilika ja ripottele pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.