Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni150°C
Arvostele
4.58
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1¼ kg hirvenlihaa
- 300 g sian kylkeä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2-3 sipulia
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 15 kokonaisia mustapippureita
- 5 laakerinlehteä
- 1 rkl suolaa
- 1 rkl kuivattua rosmariinia
- 2 dl vettä
- 1 pullo (330 ml) olutta
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi hirvenliha ja hienonna sian kylki.
- Käristä sian kylkeä pannulla, kunnes enin rasva on irronnut ja liha rapeutuu. Nosta sivuun.
- Lisää pannulle hiukan voita ja ruskista hirven liha kolmessa erässä.
- Laita lihat, paloitellut sipulit ja mausteet pataan. Kaada päälle vesi ja olut. Peitä kannella.
- Kypsennä uunissa 150 asteessa n. 4 - 5 tuntia tai kunnes liha on mureaa.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
13,3 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.