Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Paprika-possupihvit kermakastikkeessa

Porsaan sisäfilee kypsyy nopeasti. Siitä syntyy helposti mehevä kastikeruoka. Paprika-possupihveihin saa vaihtelua käyttämällä eri ruokakermamakuja.

Paprika-possupihvit kermakastikkeessa
Paprika-possupihvit kermakastikkeessa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1/2 tuntia ennen valmistusta. Poista fileestä mahdollinen rasva ja kalvot. Leikkaa filee 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Painele pihvejä kevyesti kädellä.
  2. Paista pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin yht. n. 4 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu paprika. Anna kuullottua hetkisen ennen nesteen lisäystä.
  3. Lisää pannulle kerma ja omenatäysmehu. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n. 5 min.
  4. Tarjoa esim. perunamuusin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 3,3 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search