Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 kg vesimelonia
- 1 paprika
- 5 kevätsipulivartta
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 punainen chilipalko
- 1 dl tuoretta persiljaa tai korianteria
- 2 rkl omenaviinietikkaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valuta salaattijuustokuutiot. Leikkaa vesimelonista kuori pois. Leikkaa melonin hedelmäliha sekä paprika n. 1 cm:n kuutioiksi.
- Leikkaa kevätsipuli renkaiksi. (Voit korvata sen n. 2 dl:lla ruohosipulia.) Hienonna valkosipulin kynsi, chili ja persilja. Yhdistä ainekset kulhossa. Lisää viimeisenä valutettu juusto. Sekoita se varovasti salsan joukkoon.
- Tarjoa heti esim. grillatun lihan, makkaran tai kalan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
4,8 g
Rasva
2,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.