
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 300 g nauhapastaa
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola rasvaaValio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola sekä viipale hyvää leipää – siinä on makunautinto, joka…
- 1 sitruunan kuori ja mehu
- 2 vartta kevätsipulia
-
2 rkl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- mustapippuria myllystä
- 25 g parmesaania
- 300 g nauhapastaa
- 50 g (0,5 dl) Valio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola rasvaa
- 1 sitruunan kuori ja mehu
- 2 vartta kevätsipulia
- 2 rkl Valio Keittiön kuohukermaa
- mustapippuria myllystä
- 25 g parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Kuumenna pannulla Oivariini, raastettu kuori ja sitruunan mehu sekä hienonnettu sipuli. Viimeistele lorauksella kermaa ja mustapippurilla. Kuumenna.
- Yhdistä valutetun pastan kanssa. Raasta annosten pinnalle parmesaania.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
320 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
43,7 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.