Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g perunaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 4 mausteista raakamakkaraa
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 dl paahdettua sipulia
Chiliketsuppi
- 1 pkt (300 g) paseerattua tomaattia
- ½ rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1 rkl worcesterkastiketta
- ½ rkl sokeria
- ½ punainen chilipalko
Kurkkusalaatti
- 1 kurkkua
- ½ rkl valkoviinietikkaa
- ½ dl hienonnettua ruohosipulia
- 1 pala inkivääriä
- ½ rkl sokeria
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja harjaa perunat puhtaiksi. Leikkaa sormenvahvuisiksi tangoiksi. Pyörittele perunat Oivariini rasvassa, mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita perunat leivinpaperille uunipellille. Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 20 min.
- Valmista chiliketsuppi: mittaa ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella.
- Valmista tuorekurkkusalaatti: Pese ja halkaise kurkku. Poista vetinen siemenosa. Viipaloi. Sekoita kaikki ainekset, ruohosipuli hienonnettuna ja inkivääri raastettuna.
- Purista makkarat n. 5 cm:n pätkiksi pellille perunoiden sekaan. Paista vielä 10 - 15 min.
- Kokoa annokset. Murustele makkaraperunoiden päälle AURA juustoa, valuta chiliketsuppia ja lusikoi viereen kurkkusalaattia. Viimeistele paahdetulla sipulilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.