Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 (300 g) porkkanaa
- 450 g parsakaalia
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 2-3 rkl vettä
- ½ tl yrttimausteseosta
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa porkkanat ja parsakaalin tyvi ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa parsakaalin kukinto lohkoiksi.
- Sulata Oivariini kattilassa. Lisää porkkana- ja parsakaalisuikaleet, kuullota n. 10 min keskilämmöllä. Älä ruskista. Lisää parsakaalin kukinnot ja n. 2 rkl vettä, peitä kannella.
- Jatka kypsennystä, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä, mutta niissä on vielä purutuntua jäljellä. Mausta.
- Tarjoa lisäke- tai kasvisruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.