Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 200 g) parsakaalia
- 2 punasipulia
- 1 dl rusinoita hienonnettuna
- 1 dl auringonkukansiemeniä paahdettuna
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Pinnalle
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä parsakaali kevyesti mikroaaltouunissa tai pienessä vesimäärässä kattilassa liedellä (kts. ohje pakkauksesta). Paloittele tuore parsakaali ennen kypsennystä. Jäähdytä.
- Kuori ja halkaise sipulit. Viipaloi ohuiksi suikaleiksi. Paahda auringonkukan siemeniä kuivalla teflonpannulla hetki. Yhdistä kaikki aineet.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada joukkoon. Anna salaatin maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua. Viimeistele persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
125 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.