Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio Eila® maitojuomaa tai Valio kevytmaitoaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Täyte
- 200 g parsakaalia (pakaste tai tuore)
- 3 kananmunaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipulia laktoositonLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
-
n.100 g (2 dl)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- ½-1 tl oreganoa
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele voidellun piirasvuoan (halkaisija /sisämitta 25 cm) pohjalle ja reunoille.
- Keitä parsakaalit miedosti suolalla maustetussa vähässä vedessä melkein kypsiksi (pakastettua parsakaalia 2 - 3 min). Valuta ja jäähdytä.
- Nosta vuoka uunin alimmalle paistotasolle. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 min.
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää kerma, juusto ja mausteet.
- Leikkaa parsakaalin isoimmat palat pienemmiksi ja laita esipaistetulle pohjalle.
- Kaada päälle kerma-munaseos.
- Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 25 min tai kunnes kypsä ja pinta on saanut väriä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
12,7 g
Rasva
11,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.