Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 450 g tuoretta, vihreää parsaa
- 9 lasagnelevyä
Pinaatti-sitruunakastike
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl vehnäjauhoja
-
1 l
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 150 g pakastepinaattia
-
½ pussia (à 170 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 sitruuna mehu ja raastettu kuori
Pinnalle
-
½ pussia (à 170 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Jaa resepti
Ohje
- Aloita valmistamalla kastike. Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Kaada maitoa parissa erässä kattilaan sekoittaen. Keitä 2-3 min, kunnes kastike sakenee.
- Lisää kastikkeeseen pinaatti, juustoraaste ja mausteet. Raasta kastikkeeseen myös sitruunan kuori ja purista mehu. Laita kastike sivuun odottamaan lasagnen täyttöä.
- Poista parsoista kovat kannat ja halkaise paksuimmat parsat.
- Kokoa uunivuokaan kerroksittain lasagnelevyjä, kastiketta sekä parsoja. Jätä päällimmäiseksi kastiketta, parsoja. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 40 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.