Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.38
tähteä viidestä
24 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 320 g pastaa, esim. tagliatellea
- 250 g tuoretta, vihreää parsaa
- ½ sitruunan kuori ja -mehu
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl pastan keitinvettä
-
½ pussia (à 150 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota talteen n. 1 dl keitinvettä.
- Katkaise parsojen puumaiset tyviosat. Halkaise parsat.
- Lisää pannuun voi ja parsat. Anna kuumentua välillä käännellen. Mausta sitruunan raastetulla kuorella ja mehulla.
- Sekoita joukkoon pastan keitinvettä ja valutettu pasta. Nostele, jotta maut tarttuvat pastaan tasaisesti.
- Viimeistele juustoraasteella, rouhitulla mustapippurilla ja ruohosipulilla. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
27,1 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- hienonnettua ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.