Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 nippu tuoretta parsaa
- 2 kananmunaa
- 2½ dl pankojauhoja
- 1 dl perunajauhoja
Crème fraîche-aioli
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl majoneesia
- 1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
- 1 limen mehu ja raastettua kuorta
Jaa resepti
Ohje
- Poista parsoista puiseva tyviosa. Riko munat laakeaan astiaan ja riko rakenne. Mittaa omiin laakeisiin astioihinsa myös pankojauho sekä perunajauho.
- Pyörittele parsat ensin perunajauhossa, sen jälkeen munaseoksessa ja lopuksi pankojauhoissa. Nostele kuorrutetut parsat uunipellille leivinpaperin päälle.
- Paista 250 asteessa n. 15 min.
- Sekoita crème fraîcheen majoneesi, valkosipuli ja limen mehu sekä raastettu kuori. Tarjoile parsaranskalaisten kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
16 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.