Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
5 h
Yhteensä
5 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
45 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 150 g sitruunakeksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 4 liivatelehteä
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehua ,Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehu tuo auringon aamuusi! Laadukas, hedelmälihaa sisältävä aamiais- ja välipalajuoma appelsiineista, omenoista,…
-
3 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa mango-passioValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl sokeria
Kiille
- 2 liivatelehteä
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehuaValio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehu tuo auringon aamuusi! Laadukas, hedelmälihaa sisältävä aamiais- ja välipalajuoma appelsiineista, omenoista,…
- 4 passiohedelmää
Viimeistelyyn
- 0 kg passiohedelmä ja sitruunamelissan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna keksit. Lisää sulatettu voi. Taputa seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan (Ø 22 - 24 cm).
- Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
- Vaahdota kerma.
- Sulata liivatteet kiehuvan kuumaan mehuun.
- Lisää liivateseos rahkan joukkoon koko ajan sekoittaen. Makeuta sokerilla. Yhdistä joukkoon kermavaahto. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla.
- Anna kakun hyytyä jääkaapissa väh. 4 h.
Kiille
- Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna ½ dl mehua kiehuvaksi, sulata liiivatteet siihen. Yhdistä joukkoon loppu mehu ja passionhedelmien sisukset.
- Lusikoi kiille kakun päälle. Anna kiilteen hyytyä jääkaapissa väh. 1 h.
- Viimeistele halutessasi puolitetulla passionhedelmällä ja sitruunamelissan lehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
17,7 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
3,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- passiohedelmä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.