Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g kierrepastaa
- 400-450 g broilerisuikaleita
- 2 (150 g) sipulia
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 tl currya
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- ½ tl pippurisekoitusta
- 3 säilykepersikan puolikasta
Vuokaan
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Gratiinikastike
- ½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl kurkumaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
5 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- ½ tl suolaa
-
150 g
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
Pinnalle
- 1 säilykepersikan puolikas
- 0 kg hienonnettua tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Paista broilerisuikaleet, hienonnetut sipulit ja curry rasvassa paistinpannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
- Kuutioi valutetut persikat.
- Voitele uunivuoka. Lisää pasta, broileri-sipuliseos ja persikat vuokaan. Sekoita kevyesti.
- Valmista gratiinikastike. Kiehauta jauhot ja kurkuma rasvassa kattilassa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla. Raasta juusto. Lisää joukkoon ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
- Kaada kastike vuokaan. Viipaloi pinnalle tuleva persikanpuolikas ohuiksi viipaleiksi ja koristele sillä pinta. Paista 200 asteessa uuunin keskitasolla n. 20 min.
- Viimeistele ripottamalla pinnalle basilikasilppua. Tarjoa vihreän salaatin ja patongin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
152 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.