Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.55
tähteä viidestä
33 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g spagettia
- 170 g pekonia tai pancettaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 4 keltuaista
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 2 dl pastan keitinvettä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta reilusti suolalla maustetussa vedessä. Ota keitinvettä lopussa talteen.
- Hienonna pekoni ja valkosipulit. Paista pannulla rapeaksi.
- Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen n. 2 dl. Lisää valutettu pasta, osaan juustoraasteesta sekoitetut keltuaiset ja keitinvesi pannulle pekonien joukkoon. Sekoita ja lisää keitinvettä tarvittaessa. Pastasta pitää tulla kosteaa muttei vetistä.
- Annostele ja lisää annosten pinnalle loput juustoraasteesta sekä rouhittua mustapippuria.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
268 kcal
Proteiini
11,6 g
Hiilihydraatti
26,6 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.