Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 430 g pastaa, esim. mini penne rigate
-
1-2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
LIHAPYÖRYKKÄPASTA
- 400 g valmiita lihapyöryköitä
- 1 dl tuoretta persiljaa
TONNIKALAPASTA
- 1-2 tlk (à 185 g) tonnikalafileepaloja, MSC-sertifioitu
- ½ dl tuoretta persiljaa
SAVULOHIPASTA
- 150 g kylmäsavulohta
BROILERIPASTA
- 300 g marinoituja broilerisuikaleita
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0 kg mustapippuria myllystä
PARSAKAALIPASTA
- 750 g parsakaalia
SIENI-KINKKUPASTA
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 2½ d (200 g) esikäsiteltyjä sieniä, esim. tatteja tai kantarelleja
- 150 g savukinkkua kuutioina
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 dl tuoretta persiljaa
Tarjoiluun
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 0 kg ketsuppia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Käytä tilavaa, mielellään pinnoitettua kattilaa, niin voit valmistaa vaikka koko ruoan samassa kattilassa. Valuta keitinvesi pois ja kaada pasta takaisin kattilaan.
- Lisää juustokerma. Kuumenna välillä sekoittaen.
- Tarjoa heti sellaisenaan juustoraasteen ja salaatin kera tai höystä haluamallasi tavalla (ks. vinkit alta), jolloin ruoka on täyttävämpi.
LIHAPYÖRYKKÄPASTA
- Lisää lihapyörykät sellaisenaan tai halkaistuina kypsän pasta-juustopannun päälle. Kuumenna kannen alla. Lisää persilja.
TONNIKALAPASTA
- Hienonna tonnikala ja lisää kypsän pasta-juustopannun joukkoon. Kuumenna
SAVULOHIPASTA
- Lisää kala pieninä kuutioina pasta-juustopannuun. Kuumenna
BROILERIPASTA
- Kypsennä broilerisuikaleet ja sipuli rasvassa. Mausta ja lisää kypsän pasta-juustopannun joukkoon.
PARSAKAALIPASTA
- Kypsennä nupuiksi leikattu parsakaali höyryssä tai suolalla maustetussa vedessä. Tarjoa pasta-juustopannun kera.
SIENI-KINKKUPASTA
- Paista sipuli, sienet ja kinkku pannulla rasvassa. Mausta ja lisää kypsän pasta-juustopannun joukkoon
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
9,8 g
Hiilihydraatti
11,3 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- mustapippuria myllystä
- ketsuppia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.