Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g keitettyä pastaa, esim. penne
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- ½ kesäkurpitsa
- 1 punasipuli (pieni)
- 250 g kirsikkatomaatteja
Lisäksi
- 100 g parmankinkkua
- 50 g lehtikaalia
- 1 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- 1 sitruuna lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä keitetty ja jäähdytetty pasta sekä crème fraîche. Viipaloi kesäkurpitsa ja punasipuli sekä halkaise kirsikkatomaatit.
- Levitä parmankinkkuviipaleet leivinapaperin päälle uunipellille.
- Revi lehtikaali ruodistaan ja laita kulhoon. Lisää kulhoon oliiviöljyä ja ripaus suolaa. Sekoita. Levitä lehtikaalit pellille kinkkuviipaleiden joukkoon. Paista 200 asteessa n. 10 min. kunnes rapeutuvat.
- Kokoa salaatin raaka-aineita kerroksittain tarjoiluastialle ja viimeistele sitruunan lohkoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.