Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pasta peperonata

Pasta peperonatassa maistuu mehevän makeat paprikat ja kermainen tomaattikastike.

Pasta peperonata
Pasta peperonata

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 punasipulia
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2 eriväristä paprikaa
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 4 dl tomaattimurskaa
  • 1 rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1 prk
    Valio ruokakermaa sweet chili
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl sweet chili UHT laktoositon

Tarjoiluun

  • 350 g pastaa
  • 0 kg
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste
  • 0 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä 1 - 2 dl keitinvettä.
  2. Hienonna punasipulit. Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Lisää sipuli, hienonnetut valkosipulin kynnet sekä pieniksi suikaleiksi leikatut paprikat. Kuullota miedolla lämmöllä hetki
  3. Lisää viinietikka, anna kiehahtaa. Lisää tomaattimurska, sokeri ja suola.
  4. Anna kiehua kannen alla 5 - 10 min. Lisää ruokakerma. Kiehauta.
  5. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Lisää tarvittaessa hiukan keitinvettä. Tarkista suola.
  6. Tarjoa heti juustoraasteen ja basilikan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 19,9 g
Rasva 2,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Mustaleima™ raastetta
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search