Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g kierrepastaa (pientä)
- 2 rkl pestoa
- 1 puolikas (150 g) kesäkurpitsaa
- ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 ruukku jääsalaattia
- 0 kg basilikan lehtiä
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 tl sokeria
- 2-3 rkl basilikaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä pasta. Sekoita pastaan pesto
- Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, puolitetut tomaatit ja valutetut juustokuutiot. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatti. Kokoa salaatti kerroksittain pastaseoksen kanssa kulhoon.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa kastike erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- basilikan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.