
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 nippu (250 g) tuoretta, vihreää parsaa
- ½ (n. 150 g) parsakaalia
- 320 g pastaa
- 2 valkosipulinkynttä
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 50 g lehtipinaattia
-
1 prk (160 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrttiValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- mustapippuria myllystä
- tuoretta basilikaa
- 1 nippu (250 g) tuoretta, vihreää parsaa
- ½ (n. 150 g) parsakaalia
- 320 g pastaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 50 g lehtipinaattia
- 1 prk (160 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrtti
- mustapippuria myllystä
- tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori parsat nupun alta tyveen. Napsauta poikki puumaiset kantaosat. Leikkaa n. 4 cm:n pituisiksi paloiksi.
- Leikkaa parsakaalin kukinnot irti. Kuori ja viipaloi varsi.
- Kiehauta vettä isossa kattilassa. Mausta suolalla.
- Keitä parsoja ja parsakaalia n. 4 min, kunnes ne ovat al dente. Nosta kasvikset kattilasta reikäkauhalla ja laita sivuun odottamaan. Laita pasta kattilaan kiehumaan kasvisten keitinveteen.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Lisää valkosipulit, paloiteltu parsa, parsakaali ja pinaatti. Paista muutama min.
- Lisää valutettu salaattijuusto. Rouhaise päälle pippuria.
- Sekoita joukkoon valutettu pasta. Viimeistele tuoreelle, hienonnetulla basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
19,3 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.